En Bloc
Logo Logo

Bereikbaarheid En Bloc

Nieuwbouwproject En Bloc ligt in de Houthaven in Amsterdam. Een aantrekkelijke nieuwbouwlocatie op een voormalig haventerrein in Stadsdeel West. Op slechts 10 minuten afstand van het levendige Amsterdamse centrum. Goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en natúúrlijk de fiets.

Deels autovrij

De Houthaven wordt grotendeels autovrij. Smalle straten, geen doorgaand verkeer en veel bruggen, exclusief bestemd voor fietsers en voetgangers. De woningen zijn wel prima bereikbaar met de auto. Bijzonder detail; je auto parkeer je niet naast je woning, maar eronder! De nieuwbouwhuizen van En Bloc krijgen namelijk een eigen ondergrondse parkeervoorziening. Zo blijft het straatbeeld rust en ruimte uitstralen. De Spaarndammerdijk, met in het verlengde de Tasmanstraat, is 1 van de 4 grote ontsluitingsroutes van Amsterdam. Naast de Spaarndammerdijk wordt een tunnel aangelegd voor doorgaand verkeer. Hierdoor wordt de dijk straks alleen nog gebruikt door bestemmingsverkeer, wat de doorstroom flink bevordert. Het dak van de tunnel wordt ingericht als park en verbindt de Houthaven met de Spaarndammerbuurt. Zie website gemeente voor verdere informatie.

Met het OV of de fiets

Reis je liever met het openbaar vervoer? Er zijn directe busverbindingen met het centrum, het Centraal Station en station Sloterdijk. Of neem eens de veerpont naar Amsterdam-Noord. Een leuke bijkomstigheid van wonen aan het water. Natuurlijk ben je in fietsstad Amsterdam ook op de fiets zo op je bestemming. Fiets bijvoorbeeld een groene route via het Westerpark naar station Sloterdijk of de levendige route naar de binnenstad via de Nassaukade.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?