En Bloc
Logo Logo

Voorzieningen in en rond En Bloc

De Houthaven vormt samen met de Spaarndammerbuurt een woonservicewijk. Alles is aanwezig om ervoor te zorgen dat de bewoners hun leven lang in de buurt kunnen blijven wonen. Als ze dat willen, natuurlijk. De voorzieningen en openbare ruimte van de Houthaven zijn voor iedereen toegankelijk en goed bereikbaar. Neem ook eens een kijkje op de kaart onderaan deze pagina en klik links in de kaart op de voorzieningen naar keuze.

Wat vind ik waar?

Winkels

In de Spaarndammerstraat vind je een ruim aanbod van winkels, supermarkten en een openbare bibliotheek. Voor een uitgebreider aanbod wijk je makkelijk uit naar een ander deel van Amsterdam. De Houthaven ligt bijvoorbeeld op 10 minuten fietsen van de gezellige Haarlemmerdijk, met alle denkbare voorzieningen. Dat biedt een hoop gemak en plezier!

Scholen

In de nieuwe wijk is een aantal voorzieningen gepland. Er is al een prachtige nieuwe kindlocatie geopend, met 2 basisscholen en een kinderdagverblijf. Ook is er een buitenschoolse opvang en een voorschoolse peuterspeelzaal. Voor het 4e Gymnasium wordt een definitieve locatie gerealiseerd naast Pier2, aan de Houthavenweg. De middelbare school staat nu nog op een tijdelijke locatie. In de directe omgeving van de Houthaven, in de Spaarndammerbuurt, vind je ook nog 2 kinderdagverblijven.

Speelplekken

In de Houthaven komt een groot aantal speelplekken voor kinderen van alle leeftijden. Gevarieerd en passend bij het thema van het ieder wooneiland van de Houthaven. Door de talloze (loop)bruggen zijn de eilanden en speelplekken, veilig en snel bereikbaar.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?