En Bloc
Logo Logo

Veel belangstellenden hebben interesse getoond bij de inschrijving voor de laatste appartementen van En Bloc. Hoe ziet het vervolg traject er nu uit?

Lees verder

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! De laatste appartementen van En Bloc zijn in verkoop

Lees verder

De laatste appartementen van nieuwbouwproject En Bloc gaan in verkoop. Benieuwd naar de inschrijvingsprocedure?

Lees verder

Op maandag 25 september start de inschrijving voor de laatste woningen in En Bloc in de Amsterdamse Houthaven.

Lees verder

Op woensdag 20 september organiseren wij een informatiebijeenkomst, speciaal voor de geïnteresseerden die zich in de afgelopen periode bij ons hebben gemeld. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u informatie over onderstaande zaken.

Lees verder

Wil je ook Mede-Opdrachtgever (MO’er) worden? Dat kan! Er zijn nog woningen te koop in het project En Bloc.

Lees verder

We zijn gezamenlijk al een heel eind onderweg met En Bloc. Bijna 55% van de beschikbare units is gekozen door de huidige mede-opdrachtgevers (MO’ers). Tot en met maandag 17 april kunnen mensen zich nog zelf units koppelen en daarmee maximaal invloed uitoefenen op de vorm en indeling van hun toekomstige woning.

Lees verder

16 februari hebben de MO-ers een gevelworkshop gekregen. Hierin kregen zij alle ins en outs over de mogelijkheden van de buitengevel van En Bloc.

Lees verder

Op 21 januari a.s. organiseren we weer een informatiebijeenkomst voor En Bloc. Ben je van plan om MO'er te worden, maar wil je eerst volledig bijgepraat worden over de huidige stand van zaken? Zorg dan dat je er bij bent.

Lees verder

Op 12 november jl. heeft de eerste workshop met aspirant MO’ers plaatsgevonden. Deze stond in het teken van Mede Ontwikkelen en kennismaken met elkaar.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?