Baken van Narva
Logo Logo
360°

Baken van Narva

Zoals een vuurtoren de toegang van een haven aanduidt, zo markeert Baken van Narva de entree van Narva Eiland in de Amsterdamse Houthaven. Gelegen op de kop van het eiland manifesteren de beide blokken zich als een kleurrijk, markant geheel. Hierbinnen bevinden zich 104 woningen, 52 per blok, in verschillende grootten en typologieën verdeeld over diverse woonlagen.

De inschrijving is gesloten. Ben je te laat maar heb je wel interesse in een appartement? Neem dan contact met ons op. Wij zetten je graag op de reservelijst voor het bouwnummer van jouw voorkeur. 


Jouw thuishaven

In Baken van Narva heeft elke woning iets unieks. Van een privé tuin in het binnengebied tot een riant dakterras. En van een fraaie eetkamer op de vierde verdieping tot een badkamer en suite. De woningen aan de kade kunnen eventueel hun eigen boot aanmeren. Tegelijkertijd zijn alle woningen uiterst duurzaam, met een energieprestatiewaarde van nagenoeg 0. Dit is onder meer te danken aan de aansluiting op het warmtenet – de woningen zijn gasloos – en de aanwezigheid van zonnepanelen.

Maak een account aan

Wil je niets missen? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat je interesse blijken. Niet alleen voor Baken van Narva, maar juist voor alle woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aan te maken is een must als je straks echt in de Houthavens wilt wonen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?