Pier 2
Logo Logo
fase 4 in voorbereiding

Pier2 - Je huis aan de steiger

In de Amsterdamse Houthaven wordt het prachtige nieuwbouwproject Pier2 ontwikkeld. Er worden in totaal circa 130 eengezinswoningen van 4 of 5 verdiepingen gebouwd. Optimaal genieten van wonen aan het water? Je kunt bij deze woningen een aanlegsteiger laten maken. Ideaal om je eigen bootje aan te meren!

Fase 3 uitverkocht!

Al het woningaanbod in fase 3 van Pier 2 is uitverkocht. Toch wonen in de Amsterdamse Houthaven? Op het moment zijn we in voorbereiding met fase 4. Wil je zien hoe de woningen van fase 3 eruit komen te zien? Wandel dan door de straat van fase 3 met de virtuele tour. Je kunt ook bij verschillende woningen naar binnen. Tip: ga ook naar het einde van de straat om de prachtige Flagship woningen te bekijken. Geniet van het uitzicht!

>> Ga naar de virtuele tour

Fase 4 in voorbereiding

In fase 4 op Pier2 komen 10 woningen in 2 verschillende typen. Bij elk woningtype zijn diverse indelingsvarianten mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je de keuken op de begane grond wilt, of in het souterrain. Zeer bijzonder zijn de 2 hoekwoningen op de Zuid-West kop van de pier. Het zijn de boegbeelden van de straat. Ze tellen 5 woonlagen en beschikken over grote raampartijen met mooi uitzicht over het park. 

>> Ga hier naar het woningaanbod van Fase 4

Aantrekkelijke eilandenwijk

De Houthaven van Amsterdam ondergaat een metamorfose. Vroeger losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun lading. Nu wordt het gebied een fantastische plek om te wonen, op slechts 10 minuten van het levendige centrum van onze hoofdstad. Een prachtige eilandenwijk, een eilandenrijk!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?