Zó in hartje Amsterdam

Libau Eiland in Houthaven Amsterdam is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer, de fiets en zelfs per boot! Je woont er op een eiland, maar verre van geïsoleerd.

Auto en OV

Hoewel Houthaven autoluw is, zijn de woningen op Libau Eiland uitstekend bereikbaar met de auto. Deze parkeer je in de ondergrondse parkeergarage op het eiland, waardoor auto's geen deel uit maken van het straatbeeld. Voor de eilandbewoners met een auto is er de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats te kopen in de ondergrondse parkeergarage op het eiland.

Met het openbaar vervoer ben je met directe busverbindingen binnen een kwartier van Houthaven bij de NS-Stations Amsterdam Centraal of Amsterdam Sloterdijk. Om de paar minuten kun je vanaf Houthaven ook met veerponten vertrekken naar Amsterdam Centraal of Amsterdam Noord.

image alt

Of liever met de fiets?

Liever met de fiets? Op Libau Eiland is volop ruimte voor de fiets. Veel bruggen in Houthaven zijn zelfs exclusief bestemd voor fietsers en voetgangers. Echt ideaal!

En je zit zó centraal; Via het Westerpark fiets je vanaf Houthaven ‘groen’ naar NS-Station Sloterdijk en via de Nassaukade trap je door een levendige omgeving in no-time naar hartje Amsterdam.

Nieuwbouw Libau-Eiland Houthaven Amsterdam
Een vraag? Wij staan je graag te woord
Sport, winkels en horeca? Bekijk alle voorzieningen