Libau Eiland

Zie je het wel zitten om in dé nieuwe buurt van het dynamische Amsterdam te wonen, maar dan wel omsloten door kabbelend water? Op het 6e eiland van de Amsterdamse Houthavens, Libau Eiland, komen in totaal 116 nieuwbouwwoningen. 

Fase 1: IJ-zijde

De 1e fase is dit voorjaar in verkoop gegaan en bestaat uit 69 woningen aan de IJ-zijde. Deze fase is inmiddels helemaal uitverkocht en de bouw is gestart. 

Fase 2: Stadszijde

De 2e fase in Libau Eiland, bestaat uit 47 woningen aan de stadszijde. Wanneer we met deze vervolgfase in verkoop gaan, is op dit moment nog niet bekend.

Start bouw en oplevering

De bouw van de woningen van in Libau Eiland IJ-zijde is gestart. De woningen worden naar verwachting in het 3e/ 4de kwartaal van 2023 opgeleverd.

image alt

Interesse?

Door onderaan deze pagina je gegevens in te vullen, abonneer je je voor de nieuwsbrief van Houthaven.

Heb je interesse in een woning aan de IJ-zijde of aan de stadszijde van Libau Eiland en wil je als eerste de nieuwste informatie over deze karaktervolle woonomgeving? Meld je dan vervolgens ook meteen aan voor de projectfase van Libau Eiland. Je wordt dan tevens op de hoogte gebracht over de ontwikkelingen in het project richting de start verkoop.

Een woning kopen? Zo werkt het
Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de woningen