Libau Eiland

Zie je het wel zitten om in dé nieuwe buurt van het dynamische Amsterdam te wonen, maar dan wel omsloten door kabbelend water? Op het 6e eiland van de Amsterdamse Houthavens, Libau Eiland, komen in totaal 116 nieuwbouwwoningen. 

Fase 1: IJ-zijde

De 1e fase is in de zomer van 2021 in verkoop gegaan en bestaat uit 69 woningen aan de IJ-zijde. Deze fase is inmiddels helemaal uitverkocht en de bouw is gestart. Naar verwachting worden de woningen Q4 2023 opgeleverd. 

Fase 2: Stadszijde

De 2e fase in Libau Eiland, bestaat uit 47 woningen aan de stadszijde. Deze fase is uitverkocht en wordt naar verwachting in het voorjaar van 2024 opgeleverd. De verkoop van de laatste fase start naar verwachting rond de zomer van 2024. 

image alt

Interesse?

Door onderaan deze pagina je gegevens in te vullen, abonneer je je voor de nieuwsbrief van Houthaven.

Heb je interesse in een woning aan de IJ-zijde of aan de stadszijde van Libau Eiland en wil je als eerste de nieuwste informatie over deze karaktervolle woonomgeving? Meld je dan vervolgens ook meteen aan voor de projectfase van Libau Eiland. Je wordt dan tevens op de hoogte gebracht over de ontwikkelingen in het project richting de start verkoop.