Kom je even binnen?

16 juni '21

Op dinsdag 22 juni start de online verkoop van de 69 woningen op Libau Eiland in de Amsterdamse Houthaven. Als je je wilt inschrijven voor een woning, vind je het vast fijn als je alvast even kunt 'binnenkijken'. Dat kan nu! We hebben 2 doorsnedes van verschillende woningen op Libau Eiland. Kom even binnen gluren en kies jouw favoriete bouwnummer!

image alt

Kadehuis en Dokhuis

In de Kadehuizen en Dokhuizen op Libau Eiland vind je prachtige appartementen en tuinwoningen aan het water. 

In deze fase, aan de IJ-zijde, komen 10 Kadehuis- en 9 Dokhuisappartementen beschikbaar. Deze gelijkvloerse 3-kamer appartementen bevinden zich op de 1e, 2e of 3e verdieping en hebben een terras, balkon of loggia met fraai uitzicht op het water. De tuinwoningen zijn 2-laagse woningen aan het water, met een woonoppervlakte van circa 79-89 m2. Bijgaande doorsnede toont bouwnummers 31 (Dokhuis tuinwoning), 32 en 34 (Dokhuis appartementen) en 85, 87, 89 (Kadehuis appartementen).

Zie jij jezelf al wonen in een van deze woningen?

Bekijk het woningaanbod
image alt

Loodshuis eengezinswoning

Wonen én werken aan huis in de Amsterdamse Houthaven? Een aantal van de 3-laagse Loodshuis-eengezinswoningen op Libau Eiland leent zich perfect daarvoor. Deze woningen hebben een extra ruimte op de begane grond, die kan worden ingericht als bijvoorbeeld kantoor of studio. De woonkamer en keuken bevinden zich op de 1e verdieping en op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers. Liever meer slaapkamers voor het hele gezin? Kies dan voor een bouwnummer met in totaal 5 slaapkamers. De woonkamer en keuken bevinden zich hier op de begane grond, aan het water.

Bijgaande afbeelding toont een doorsnede van bouwnummers 37 (5 slaapkamers) en 92 (wonen én werken). Meer weten over deze ruime eengezinswoningen?

Bekijk de Loodshuis eengezinswoningen
Heb je al een account? Naar Mijn Eigen Huis
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning