Wonen op Libau Eiland; kleinschalig én stedelijk

19 december '22

Libau Eiland is het 6e eiland van de Houthaven, dé nieuwe buurt van Amsterdam. Met houten gevels, schuine daken, vele grijs- en bruintinten en water alom ademt Libau Eiland overal de sfeer van de oorspronkelijke Houthaven met stoere houtloodsen. De woonsfeer wordt aangenaam en gemoedelijk, het straatprofiel intiem. Zo woon je op Libau Eiland kleinschalig, maar toch stedelijk. Midden in Amsterdam.

image alt

Bouwupdate: winter 2022

Wat een fantastisch uitzicht over het IJ vanuit de bouwkraan op Libau eiland! Er is ook een prachtige foto genomen vanaf de 1e verdiepingsvloer met zicht op Libau IJ-zijde en daarachter het Pontsteigergebouw. De ruwbouw bij de blokken B en F is gestart, je ziet de wapening van de wanden op de 1e etage. Blok G, Libau IJ-zijde staat volledig in de steigers, de helft van het dak is gereed en de bouwvakkers zijn bezig met de werkzaamheden aan de gevel. Ook is bij blok G gestart met de gevelwerkzaamheden van geveltype ‘Loods bruin’. Bij blok C zie je dat de gevelbekleding van geveltype ‘schuur licht’ al deels aangebracht is.

Libau Stadszijde: bij blok A kun je zien dat de koppen van de heipalen zijn gesneld en de werkvloer is gestort. De aannemer staat in de startblokken om de wapening van de fundering aan te brengen. Bij blok C zijn de eerste funderingsbalken reeds gestort.

image alt

Nieuw jaar, nieuwe (woon)plannen?

Wat brengt 2023 jou op woongebied? Wellicht heb je plannen om in 2023 op zoek te gaan naar een nieuw huis. Op Libau Eiland zijn er nog 2 woningen te koop. Wordt jouw woondroom in het nieuwe jaar misschien werkelijkheid?

Of wellicht heb je in 2022 al een nieuwbouwwoning gekocht op Libau Eiland en ben je inmiddels al aan de slag met plannen maken voor het inrichten van je droomwoning. Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je alvast een gelukkig 2023!

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen op Libau Eiland? Nog 2 woningen te koop