De verkoop van Libau Eiland Stadszijde is gestart

17 mei '22

Het is zover: de verkoop van de 20 nieuwbouwwoningen op Libau Eiland Stadszijde is gestart. Alle informatie over de woningen vind je vanaf nu online en kun je downloaden wanneer het jou uitkomt. Heb jij interesse in een woning in deze fase? Dan kun je nu online je voorkeur(en) doorgeven in je Mijn Eigen Huis-account. Lees er alles over in dit bericht.

Geef nu je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met maandag 23 mei 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk 25 mei in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden?

Voorkeuren doorgeven
image alt

Verkoopdocumenten

Alle verkoopdocumenten zijn nu beschikbaar. Een deel van de documenten vind je terug bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina. Waaronder de verkooptekeningen, technische omschrijving en koperskeuzelijst. Op de technische omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en met de Koperskeuzelijst zie je hoe jij je woning naar smaak kunt aanpassen. De complete set aan documenten vind je terug in je Mijn Eigen Huis account. Hier vind je onder andere ook de verdiepingsoverzichten, de sanitairlijst en de geveltypes.

Om je te helpen bij het lezen van alle stukken hebben we het document 'Libau Stadszijde leeswijzer bouwnummers en bijlagen' voor je opgesteld. In dit document kun je zien welke verkoopdocumenten er bij welk bouwnummer horen. Mocht je vragen hebben over de documenten neem dan gerust contact met ons op.

Mijn Eigen Huis
image alt

Woningzoeker

Het kan soms moeilijk zijn om voor jezelf een beeld te schetsen bij nieuwbouw. De nieuwe wijk is immers nog niet gebouwd. Met de woningzoeker kun je nu de wijk bekijken alsof deze er al staat. Vlieg door het plan, filter op jouw voorkeuren, bekijk de informatie van de woningen en klik rechtsonder op de kaart jouw gewenste standpunt aan. Op die manier bekijk je per blok de woningen in het plan. Je krijgt dan een goed beeld hoe de gevels eruit zien en waar de eengezinswoning, tuinwoning of appartement ligt. Wil je meer zien van een individuele woning? Klik een woning aan en ga via "Meer info" naar het bouwnummeroverzicht van deze woning. Handig toch? Zelf ook aan de slag? Klik op onderstaande button.

Naar de woningzoeker
Hoe werkt de inschrijving? Een woning kopen
Meer weten? Bekijk de woningzoeker