Even voorstellen: de kopersadviseurs van Libau Eiland

19 juli '21

Ben jij één van de gelukkigen die onlangs een van de 69 woningen in Libau Eiland IJ-zijde toegewezen heeft gekregen? De aannemer die jouw droomwoning gaat bouwen is Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. Arnoud Kool en Sarah van Diemen van Interplan Bouwsupport, zijn namens de aannemer jouw kopersadviseurs voor het project Libau Eiland IJ-zijde in de Houthaven Amsterdam. 

 

image alt

Vervolgstappen

Nadat je het koopcontract hebt getekend bij de makelaar, nemen de kopersadviseurs contact met je op om een persoonlijk gesprek in te plannen op het kantoor in Sassenheim. Gedurende dit gesprek wordt de standaard indeling van jouw toekomstige woning met installaties besproken, krijg je uitleg over het koperstraject, worden jouw wensen geïnventariseerd en eventuele vragen beantwoord.

Een groot voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je eventuele wijzigingen kunt laten uitvoeren, welke tijdens de bouw worden gerealiseerd. Om de mogelijkheden inzichtelijk te maken, heeft de aannemer een zo compleet mogelijke koperskeuzelijst opgesteld. Heb je echter wensen welke niet in de koperskeuzelijst zijn opgenomen, dan gaan de kopersadviseurs voor jou na of de mogelijkheid er is om deze wensen te realiseren. Hiervoor houden zij voor jou contact met de aannemer, de bij de bouw betrokken installateurs en ook de aangestelde projectshowrooms.

Koperskeuzelijst

Heb je nog vragen?

Wanneer de bouw van jouw woning eenmaal is gestart zijn en blijven Arnoud en Sarah het aanspreekpunt voor je namens de aannemer. Gedurende de bouw houden zij je op de hoogte van de voortgang via onder meer nieuwsbrieven en een fotoalbum. Ook zullen zij aanwezig zijn gedurende de verschillende kijkmomenten en later ook inmeetmomenten op de bouwplaats.

Mocht je gedurende de bouw van je toekomstige woning aanvullende vragen hebben, kun je deze uiteraard stellen. Middels het portaal van “Volgjewoning.nl” houden Arnoud en Sarah zowel voor als tijdens de bouw contact met je. Een uitnodiging met inlogcode voor dit portaal ontvang je na de telefonische uitnodiging en bevestiging van het eerste kopersgesprek.

Arnoud en Sarah hebben er zin en hopen je snel als koper(s) en toekomstige bewoner(s) te mogen verwelkomen!

De vakantieperiode

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. is van maandag 26 juli t/m vrijdag 13 augustus met vakantie. De kopersadviseurs van Interplan zijn van 2 augustus t/m 20 augustus met vakantie. Na de vakantie starten zij direct met het uitnodigen van kopers waarvan de koop- en aanneemoverkomst binnen is.