Geslaagd start-bouwfeestje Libau Eiland IJ-zijde

15 juni '22

De bouw van 69 woningen in Libau Eiland IJ-zijde is al in volle gang sinds november en verloopt voorspoedig. Omdat we de start bouw destijds niet officieel konden vieren, hadden de kopers nog een feestje tegoed. Op 16 mei was het dan zover; 120 toekomstige bewoners - groot en klein - waren aanwezig op het kopersfeestje voor IJ-zijde.

image alt

Kijkje op de bouwplaats

Met 101 volwassenen en 19 kinderen was de opkomst op 16 mei erg goed. In groepjes kregen de aanwezigen op de bouwplaats een rondleiding door een medewerker van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V., om te kijken hoe de bouw vordert. De aannemer verwacht de woningen aan IJ-zijde te kunnen opleveren in het 3e kwartaal van 2023.

Het vervolg: Libau Eiland Stadszijde

In mei zijn we gestart met de verkoop van de 1e fase in Libau Eiland Stadszijde. Voor deze 20 woningen zijn maar liefst 277 inschrijvingen binnengekomen. De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden. Naar verwachting nog dit jaar brengen we fase 2 van Stadszijde in verkoop. Deze fase bestaat uit 27 woningen. Houd de website in de gaten of meld je nu nog aan als belangstellende om op de hoogte te blijven!

De laatste nieuwtjes over Libau Eiland Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningen op Libau Eiland? Bekijk het actuele aanbod