Rabobank helpt je bij je financiële check!

14 april '22

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers op Libau Eiland in de Houthaven? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank, Touria Ruijter en Kimberley Willemsen, zijn nauw betrokken bij het project Libau Eiland. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning of appartement in de Houthaven. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek.

Aanvragen financiële check

Neem contact op met een van de adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning op Libau Eiland. Neem contact op met een van onderstaande Rabobank adviseurs via de website van de Rabobank

Meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning, de toewijzing en online kopen of bij de makelaar vind je op onze pagina 'woning kopen'.

Touria Ruijter
Kimberley Willemsen