Start verkoopdatum bekend

10 mei '22

Dinsdag 17 mei start om 10:00 uur de online verkoop van de 20 woningen op Libau Eiland Stadszijde in de Houthaven. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor

image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 17 mei de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot maandag 23 mei 17:00 uur. Daarna vindt de loting van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Hierbij geldt dat kandidaten die een financiële check hebben geüpload voorrang krijgen boven kandidaten zonder financiële check. Op woendag 25 mei is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail.

Méér informatie

Financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers op Libau Eiland in de Houthaven? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Financiele check aanvragen
image alt

Woningaanbod Libau Eiland Stadszijde

Op Libau Eiland Stadszijde worden in totaal 47 woningen gerealiseerd. Waarvan de eerste 20 woningen 17 mei in verkoop gaan. Die woningen bevinden zich in verschillende gebouwen op het eiland. Omdat alle woningen zo van elkaar verschillen hebben we een woningzoeker ontwikkelt. Zo filter je eenvoudig jouw woonwensen en maak je de zoektocht naar jouw droomwoning een stuk makkelijker. 

Bekijk de woningzoeker

Meld je aan als belangstellende

Heb jij je al aangemeld als belangstellende? Dan ontvang je op dinsdag 17 mei een nieuwsbrief met link naar het woningaanbod om je voorkeuren door te geven. Vanuit die pagina ga je naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 17 mei de nieuwsbrief.

Maak een account aan