De definitieve prijzen zijn bekend

8 juni '21

De definitieve prijzen per woning zijn bekend van Libau Eiland IJ-zijde in de Houthaven. Wat betaal je straks voor een appartement met uitzicht op het IJ? En wat kosten de eengezinswoningen? In dit bericht lees je er alles over.

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

De prijzen per woning vind je op de pagina woningen. Daar vind je verdere informatie over de ligging, de kenmerken en zie je de illustratieplattegronden per verdieping. De prijzen per woning zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Met het overzicht van de prijzen kan je jouw wensenlijstje compleet maken. Voeg jouw droomwoning(en) toe aan je lijst door op het hartje te klikken. De woningen staan dan opgeslagen, zodat jij straks bij de start van de verkoop makkelijk je voorkeuren kunt doorgeven. De verkoop start naar verwachting eind deze maand! 

Bekijk de woningen

Vergroot de kans op jouw droomhuis

De financiële check kan in je voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Alles over de Financiële check
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen