De definitieve prijzen zijn bekend

4 mei '22

De prijzen van de woningen op Libau Eiland Stadszijde fase 1 zijn bekend. Wat betaal je straks voor een appartement, tuinwoning of eengezinswoning aan het water? In dit bericht lees je er alles over.

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

De prijzen per woning vind je op de pagina woningen. Daar vind je verdere informatie over de ligging, de kenmerken en zie je de illustratieplattegronden per verdieping. De prijzen per woning zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. 

Met het overzicht van de prijzen kan je jouw wensenlijstje compleet maken. Voeg jouw droomwoning(en) toe aan je lijst door op het hartje te klikken. De woningen staan dan opgeslagen, zodat jij straks bij de start van de verkoop makkelijk je voorkeuren kunt doorgeven.

Bekijk de woningen

Loting met financiële check

Wanneer de verkoop van Libau Eiland Stadszijde van start gaat, heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de loting van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Hierbij geldt dat kandidaten die een financiële check hebben geüpload voorrang krijgen boven kandidaten zonder financiële check. Wat dit precies inhoudt, leggen we uit elders op de website.

Meer informatie
Planning Wanneer kan ik wonen op Libau Eiland?
Woningen Bekijk de woningen