Verkoopprocedure en makelaar

13 april '21

Nu de start van de verkoop van de 69 woningen aan de IJ-zijde van Libau Eiland steeds dichterbij komt, nemen we je graag mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. 

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Ook als dit niet je eerste voorkeur is. Dat geldt niet voor inschrijvers die een financiële check hebben gedaan. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.

image alt

Lunshof Makelaardij

Wij stellen je graag voor aan Makelaardij Lunshof. Dit makelaarskantoor is een ware specialist op de regionale huizenmarkt, met name in Groot-Amsterdam. Het team van Lunshof is daarnaast ook betrokken geweest bij de verkoop van andere delen van de Amsterdamse Houthaven en is dus volledig op de hoogte van dit nieuwbouwgebied én de werkwijze van BPD. Makelaardij Lunshof heeft een vestiging in Amsterdam en in Amstelveen, het team van vestiging Amstelveen staat voor je klaar zodra de verkoop is gestart.

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
[email protected]
T 020 345 83 45

Een woning kopen Hoe werkt dat eigenlijk?
Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de woningen van Libau Eiland