Voortgang bouw Libau Eiland november 2022

21 november '22

De bouw van Libau Eiland gaat voorspoedig en dat is goed te zien op de foto's die wij van de aannemer hebben ontvangen. Met deze bouwupdate brengen wij je graag weer helemaal op de hoogte van de stand van zaken. Kijk en lees je mee?

image alt

Zicht op Libau-IJ-zijde

Op dit prachtige beeld van Libau IJ-zijde zie je aan de rechterkant het Pontsteigergebouw. Op deze foto is de voortgang goed te zien, aan de kopse zijde langs het IJ is de aannemer gestart met de gevelsluiting en met de beplating van het dak. Aan de voorzijde zijn de laatste ruwbouwwerkzaamheden te zien waarmee het casco van blok C&G wordt voltooid.

image alt

Zicht op stadszijde

Op de linker foto hiernaast is de stadszijde vanaf de bouwplaats heel mooi vastgelegd. Aan de Landzijde zijn de damwanden gedrukt en is de aannemer gestart met de funderingswerkzaamheden.

De werkvloeren van blok D&E zijn gestort en bij blok E is de vlechter begonnen met het aanbrengen van de wapening. Dit is te zien op de rechter foto. De stekeinden van de heipalen worden beschermd met gele emmertjes. Dit is belangrijk voor de veiligheid van alle werknemers op de bouwplaats zodat ze niet over de ijzeren punten vallen! Deze foto is vanuit de hoge kraan genomen waardoor je een prachtig uitzicht op de Stadszijde hebt, met de Spaarndammerbuurt op de achtergrond.

Meer weten over Libau Eiland Naar het nieuws
Vragen? Neem contact op