Woningzoeker en meerwerklijsten online

18 juni '21

Van 22 juni tot en met 29 juni kan je je voorkeuren doorgeven tijdens de online inschrijving voor Libau-Eiland in de Houthaven. Om je extra inzicht te geven in Libau Eiland hebben we de woningzoeker voor je ontwikkeld. Zo kun je eenvoudig jouw droomwoning zoeken en lees je alles over de ligging en specificaties. Ook hebben wij de verkoopdocumenten zoals de Technische Omschrijving en de Koperkeuzelijst voor je online gezet.

image alt

Woningzoeker

Het kan soms moeilijk zijn om voor jezelf een beeld te schetsen bij nieuwbouw. De nieuwe wijk is immers nog niet gebouwd. Met de woningzoeker kun je nu de wijk bekijken alsof deze er al staat. Vlieg door het plan, filter op jouw voorkeuren, bekijk de informatie van de woningen en klik rechtsonder op de kaart jouw gewenste standpunt aan. Op die manier bekijk je per blok de woningen in het plan. Je krijgt dan een goed beeld hoe de gevels eruit zien en waar de eengezinswoning, tuinwoning of appartement ligt. Wil je meer zien van een individuele woning? Klik een woning aan en ga via "Meer info" naar het bouwnummeroverzicht van deze woning. Handig toch? Zelf ook aan de slag? Klik op onderstaande button.

Naar de woningzoeker
image alt

Meer- en minderwerk

Heb jij je oog laten vallen op een van de woningen in Libau Eiland? Dan ben je vast benieuwd hoe je de woningen in de Houthaven van Amsterdam helemaal naar jouw eigen wens kunt aanpassen. De verkoopdocumenten zijn nu beschikbaar bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina en ze zijn terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account. Met de Technische Omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en met de Koperskeuzelijst zie je hoe jij je woning naar smaak kunt aanpassen. 

Naar de woningen