Welke ontwikkelingen spelen er nu op Libau Eiland?

23 mei '23

Sinds de bouwupdate van afgelopen december zijn er weer flink wat ontwikkelingen op Libau Eiland geweest. Naast de laatste foto's vanaf de bouwplaats in de Amsterdamse Houthaven brengen we je weer helemaal up-to date. Lees en kijk je mee?

Gemoedelijke en stoer

Het gemoedelijke en toch stoere Libau Eiland ademt de sfeer van de oorspronkelijke houtloodsen van de Amsterdamse Houthaven. Hier woon je midden in de hoofdstad. Kleinschalig maar toch stedelijk. De Houthaven was ooit één van de belangrijkste handelshavens ter wereld en wordt nu getransformeerd tot een levendige groene eilanden-wijk waarvan Libau Eiland het 6e eiland is.

Stadszijde fase 1 uitverkocht

Dat Libau Eiland een gewilde wijk is, is wel duidelijk nu de 20 woningen van Stadszijde fase 1 volledig zijn uitverkocht. We zijn langs de bouwplaats geweest en hebben wat mooie foto’s gemaakt van de bouw van fase 1 van de IJ-zijde. We verwachten in Q4 van 2023 de eerste woningen op te gaan leveren. Neem er een kop koffie of thee bij en blader even lekker door de foto's heen.

Ben jij niet één van de toekomstige bewoners, maar zou jij wel een heuse eilandbewoner willen worden? Laat dan onderaan de pagina je gegevens achter. Dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Binnenkort kunnen we meer laten weten over het laatste deel van het eiland. Mis het niet!

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen op Libau Eiland? Bekijk de woningen