Logo Logo

Baken van Narva is het nieuwste project in de Houthaven. Dit buurtje komt op de kop van het vierde eiland. De eerste schetsbeelden van de woningen, gemaakt door de architect, staan nu online.

Lees verder

Veel belangstellenden hebben interesse getoond bij de inschrijving voor de laatste appartementen van En Bloc. Hoe ziet het vervolg traject er nu uit?

Lees verder

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! De laatste appartementen van En Bloc zijn in verkoop

Lees verder

De laatste appartementen van nieuwbouwproject En Bloc gaan in verkoop. Benieuwd naar de inschrijvingsprocedure?

Lees verder

Alle nieuwbouwwoningen van fase 3 zijn verkocht. Wij feliciteren de kopers van harte met hun nieuwe woning! De voorbereidingen van fase 4 zijn gestart.

Lees verder

Op maandag 25 september start de inschrijving voor de laatste woningen in En Bloc in de Amsterdamse Houthaven.

Lees verder

Op woensdag 20 september organiseren wij een informatiebijeenkomst, speciaal voor de geïnteresseerden die zich in de afgelopen periode bij ons hebben gemeld. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u informatie over onderstaande zaken.

Lees verder

Wil je ook Mede-Opdrachtgever (MO’er) worden? Dat kan! Er zijn nog woningen te koop in het project En Bloc.

Lees verder

We zijn gezamenlijk al een heel eind onderweg met En Bloc. Bijna 55% van de beschikbare units is gekozen door de huidige mede-opdrachtgevers (MO’ers). Tot en met maandag 17 april kunnen mensen zich nog zelf units koppelen en daarmee maximaal invloed uitoefenen op de vorm en indeling van hun toekomstige woning.

Lees verder

16 februari hebben de MO-ers een gevelworkshop gekregen. Hierin kregen zij alle ins en outs over de mogelijkheden van de buitengevel van En Bloc.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?