Logo Logo

Inmiddels is al 85% van de appartementen in En Bloc verkocht. Wat is de status van de overige appartementen?

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Baken van Narva is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Op donderdag 7 juni start om 17.00 uur de online verkoop van de woningen in Baken van Narva. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees snel verder!

Lees verder

We vroegen architect Stefan Fremouw van Klunder Architecten wat de inspiratiebron vormde voor het ontwerp van Baken van Narva. Hoe zijn de verschillende gevelontwerpen tot stand gekomen en wat is de connectie met het water?

Lees verder

Baken van Narva is het nieuwste project in de Houthaven. Dit buurtje komt op de kop van het vierde eiland. De eerste schetsbeelden van de woningen, gemaakt door de architect, staan nu online.

Lees verder

Veel belangstellenden hebben interesse getoond bij de inschrijving voor de laatste appartementen van En Bloc. Hoe ziet het vervolg traject er nu uit?

Lees verder

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! De laatste appartementen van En Bloc zijn in verkoop

Lees verder

De laatste appartementen van nieuwbouwproject En Bloc gaan in verkoop. Benieuwd naar de inschrijvingsprocedure?

Lees verder

Alle nieuwbouwwoningen van fase 3 zijn verkocht. Wij feliciteren de kopers van harte met hun nieuwe woning! De voorbereidingen van fase 4 zijn gestart.

Lees verder

Op maandag 25 september start de inschrijving voor de laatste woningen in En Bloc in de Amsterdamse Houthaven.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?