Logo Logo

Op 4 oktober waren de kopers en betrokken partijen bijeen voor een feestelijke handeling van het nieuwbouwproject En Bloc. Daarmee werd er geproost op een voorspoedige bouw.

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in het Baken van Narva wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in Baken van Narva wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Inmiddels is al 85% van de appartementen in En Bloc verkocht. Wat is de status van de overige appartementen?

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Baken van Narva is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Op donderdag 7 juni start om 17.00 uur de online verkoop van de woningen in Baken van Narva. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees snel verder!

Lees verder

We vroegen architect Stefan Fremouw van Klunder Architecten wat de inspiratiebron vormde voor het ontwerp van Baken van Narva. Hoe zijn de verschillende gevelontwerpen tot stand gekomen en wat is de connectie met het water?

Lees verder

Baken van Narva is het nieuwste project in de Houthaven. Dit buurtje komt op de kop van het vierde eiland. De eerste schetsbeelden van de woningen, gemaakt door de architect, staan nu online.

Lees verder

Veel belangstellenden hebben interesse getoond bij de inschrijving voor de laatste appartementen van En Bloc. Hoe ziet het vervolg traject er nu uit?

Lees verder

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! De laatste appartementen van En Bloc zijn in verkoop

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?