Logo Logo

De wijken in Houthaven

Houthaven is dé nieuwe buurt van Amsterdam. Het gebied wordt getransformeerd tot een levendige groene eilanden-wijk. Een woon- en werkgebied met een grote diversiteit aan gebouwen en gebruikers en het karakter van een echte Amsterdamse wijk. In Houthaven worden 3 deelprojecten ontwikkeld, die in fases worden opgeleverd. 

Baken

Baken van Narva markeert de entree van Narva Eiland in de Amsterdamse Houthaven. De beide blokken, op de kop van het eiland, manifesteren zich als een markant geheel. Hierbinnen bevinden zich 104 woningen in verschillende grootten en typologieën verdeeld over diverse woonlagen.

Pier2

In het prachtige nieuwbouwproject Pier2 worden in totaal 130 eengezinswoningen gebouwd, met 4 of 5 verdiepingen. Dit is optimaal genieten van wonen aan het water. Je kunt bij deze woningen een aanlegsteiger laten maken. Ideaal om je eigen bootje aan te meren! 

En Bloc

Het bijzondere nieuwbouwproject En Bloc bestaat uit een gebouw met 166 ‘units’, die verdeeld over 6 verdiepingen tot 67 woningen zijn gekoppeld. Het ontwerp van de gevel is inmiddels afgerond met de huidige groep mede-opdrachtgevers (MO'ers). Benieuwd hoe het eruit ziet?

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?