Is jouw favoriet nog vrij?

15 april '19

Een groot deel van de woningen in Houthaven is inmiddels verkocht. Wil jij ook graag hier wonen? Dan zijn er een paar stappen die je kunt nemen. Lees je mee?

image alt

Interesse in een vrije woning

Je hebt bij het woningaanbod gekeken. En JA! Het bouwnummer waar jij een oogje op hebt is nog vrij. Klik dan bij dit bouwnummer op de knop 'Ik ben geïnteresseerd' en vul je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Is jouw favoriet nog vrij?
image alt

Je favoriet staat al onder optie

Tsja. Je hebt bij het woningaanbod gekeken en ziet dat de woning waar jij jezelf al helemaal in thuis zag komen, onder optie staat. Vervelend. Maar jouw kans is nog niet helemaal verkeken. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Dus klik ook als het beoogde bouwnummer onder optie staat, op de button 'Ik ben geïnteresseerd' zodat wij je kunnen benaderen als het bouwnummer vrij komt en jij misschien wel de 'first runner up' bent!

Zoek jouw favoriet

Komt er nog nieuw aanbod?

Ja, er komt nog een nieuwe fase aan in Houthaven Pier2. In deze 4e fase komt 1 blok met 2 hoek- en 8 tussenwoningen. Interesse? Klik bij jouw favoriet op de "Houd mij op de hoogte" button. Zo schrijf je je in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang je automatisch bericht als er meer bekend is over de verkoop van deze laatste 10 woningen in Pier2.

Bekijk het aanbod van Pier2
Een Mijn Eigen Huis-account? Dit zijn de voordelen
Welke woningen zijn nog vrij? Bekijk alle projecten