Alles begint met inspiratie

Van die enorme leefkeuken dromen we allemaal. Maar het hoeft helemaal niet zo groots te zijn om een trendy twist aan je keuken te geven. We geven je graag tips om jouw nieuwe keuken helemaal van deze tijd te maken. Ideeën die voor iedereen bereikbaar zijn.

Dé keuken van nu

30 juni '19

Zwart, praktische apparatuur en gasloos koken zijn dé ingrediënten voor een hippe keuken. Wil jij de keuken in je nieuwe woning In Houthaven Amsterdam ook volgens deze laatste trends inrichten? Doe hier je inspiratie op.

All black

Met zwarte details zoals een zwart blad of zwarte kranen in de keuken doe je helemaal mee aan de huidige interieurtrends en geef je je keuken een stoer industrieel uiterlijk. Een mooi voorbeeld is de Quooker kraan. Een ‘gewone’ kraan én kokend-water kraan in 1. Energiezuinig en 100% veilig, maar dan wel in het zwart natuurlijk.

All black

Het einde van de afzuigkap

Kies voor het gemak van de nieuwste uitvinding: kookveldafzuiging. Kookdampen en geuren worden direct naast de kookplaat afgezogen. Geen grote afzuigkappen meer aan het plafond dus. Het geeft ook veel nieuwe mogelijkheden voor de inrichting van je keuken. Je kunt nu bijvoorbeeld koken voor het raam mét een vrij uitzicht.

Kookveldafzuiging

Inductie of keramisch

Kies je in je woning in De Nieuwe Tuinderij-Oost voor koken op inductie of keramisch koken? Grootste voordeel van inductie is dat er weinig hitte verloren gaat en alleen de pan warm wordt. De inductiekookplaat is makkelijk schoon te houden. Bij keramisch koken wordt de plaat waarop je kookt warm.

Inductie of keramisch koken
Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Waar kun je deze tips toepassen? Bekijk het actuele woningaanbod