Open dag Modelwoning NAW

18 mei '20

Wat leuk! Nieuw Amsterdams Wonen nodigt jou uit om een modelwoning van het project te komen bekijken op eiland 3D. Op zaterdag 30 mei 2020 ben je op afspraak welkom tussen 11.00 -13.00 uur.

image alt

Het adres is Revaleiland, Houthaven te Amsterdam bij de gele VORM keet.

Meld je via het online afsprakenformulier.

Zijn alle afspraak mogelijkheden op 30 mei vol? Neem dan contact op met één van de makelaars om zelf een afspraak te maken voor het bezoeken van de Modelwoning.

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
T 020 – 305 2662
[email protected]         

Hallie & Van Klooster Makelaardij
T 020  - 681 6716
[email protected]

image alt

Belangrijke informatie over het bezoek

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Er wordt dan ook gevraagd de onderstaande maatregelen op te volgen:

- Wij vragen je te wachten in de auto en pas de bouwplaats op te lopen op het tijdstip dat je gepland staat/ of op een nader te bepalen plek mensen ontvangen.
- Je bent met maximaal 2 volwassen personen welkom. Kinderen zijn niet welkom.
- Bij ontvangst geven wij je geen hand en houden wij gepaste afstand (2m)
- Alle medewerkers dragen wegwerphandschoenen zodat zij geen direct contact hebben met bijvoorbeeld deurklinken. Ook aan jou wordt gevraagd gebruik te maken van deze wegwerphandschoenen.

Gezondheidsklachten
Wanneer je een afspraak hebt en klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, wordt verzocht de afspraak te verplaatsen. Zo beperken we samen de kans op besmetting zoveel mogelijk.

  Terug naar nieuws
  Woningaanbod