30 maart 2019

Open dag Houthaven Amsterdam

Hoe laat? Van 13.00 tot 15.00 uur. En waar? Op Narva-Eiland in de gele bouwkeet van VORM.

Uitnodiging Open dag Houthaven

27 maart '19

Wil je weten wat de laatste vrije woningen in Houthaven zijn? Kom dan 30 maart 2019 naar de Open dag in Houthaven Amsterdam. De verkoopadviseurs geven je graag alle informatie over misschien wel jouw toekomstige woonplek. Uiteraard is er ook gelegenheid de omgeving te verkennen. Zien we je daar?

Laatste aanbod 6 projecten

Op zaterdag 30 maart ben je tussen 13.00 en 15.00 uur van harte welkom in de gele bouwkeet van VORM. Dit is één van de ontwikkelaars die woningen in de Houthaven realiseert. De keet vind je op Narva-Eiland, waar je via de Stavangerweg kunt komen (zie kaart onderaan deze pagina). Op de Open dag krijg je informatie over het laatste aanbod in zes projecten en kun je vragen stellen aan de verkoopadviseurs. Uiteraard is er ook gelegenheid het gebied te verkennen. Lekker sfeer proeven en een eerste indruk opdoen.

Welke projecten?

Houthaven is een gewilde plek om te wonen in Amsterdam. De wijk is autoluw, duurzaam, binnen de ring, dicht bij de binnenstad en aan het water van het IJ. Het is hard gegaan met de verkoop, maar in diverse nieuwbouwprojecten in de Houthaven zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar. Het gaat om aanbod in de volgende projecten:

Zie jij in één van die prachtige projecten in Houthaven je nieuwe thuis? Dan ontmoeten we je graag op zaterdag 30 maart.

Locatie bouwkeet Vorm Houthaven Amsterdam
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer weten? Bekijk de Houthaven